Sovdax ?!!!!!

Tjoflöjt era sockertoppar !

Idag har jag varit hos min faster Mia och har sovit där sedan igår för mamma och pappa hade sin cykelfest så jag och Mollsyboll var hos Mia. Först på morgonen eller förmidagen kanske man ska säga så var vi hos min pappas moster Sigrid ! Och där käkade vi lite mat . lax = uhh! Efter det så fikade vi där också sedan så drog vi till Hylte för vi skulle kolla på bion wall-e och den var la bra :D. Sedan efter det var vi på Ica och köpte godis sedan åkte vi hemåt till den lilla byhålan igen. Och Molly skröt som bara den idag när hon sa att hon för en gångs skull hade får vara uppe till halv elva. När vi sedan vaknade idag så var klockan 09,35 och vi käkade lite frulle sedan så ville ju Molly såklart pyssla som vanligt så det gjorde dem med med sen skulle vi hem för jag o emma hade match. Och den gick ju skit som vanligt  , men bra kämpat ändå tjejer ! Lägger in en liten egobild nu som avslutning på dagen !


Toodelidoo nu på er för nu ska Jonna sova !
<3 Kyss & Smek <3

I - landsproblem !

Dagens I-Landproblem enligt Rix Fm :

Är det okej att låna sin partners tandborste ?

Mitt svar att det är att det kan väll gå bra . Fall man kan hångla med personen så kan man väll dela tandborste med den också ! Inte sant ? haha. Skriv gärna en kommentar om ditt svar !

HEJSAN ! <3

Tjena igen : ) .
Nu är jag här igen och idag har skoldagen varit aslam ! Först så hade vi somorgon :P. Jippie ! Men för oss i Torup så hjälper det inte så mycket faktiskt efter som vi är där 45 minuter innan lektionen börjar men det är ju iaf lite sovmorgon :). Sen vig fem överhalvtio så började spanskan asså jag tror nog aldrig jag varit så trött som jag var då , haha. Jag , Julia & lisa höll ju fan på att somna ju . Spanska läraren suger ! Sen efter det så hade vi Samhälle vilket innebärde att vi skulle prata om pengar och pengar är ju alltid kul så du var väll dt också kul . Efter det så hade vi lunch med jävligt äcklig mat . Så jag och sötnos Katarina :)<3 gick till gulan och köpte godis istället , hehe. Sen efter det så hade vi Geografi och vi skulle jobba om nägra jädrans stenarter och det var bajslamt där. Plus att hon fick värsta dampet på Erik & Hampus :P. Och efter det så var det bara engelska och matte kvar . Matte brukar jag faktiskt tycka är kul men idag sög det :(. Så sen efter det så slutade vi vid halv fyra ungefär. sen nu när jag har varit hemma så har jag bara tagit det lungt ! Men ska gå nu ! 

See ya ! 
/ ¡ Jonna !  

Lördagen den 6 September -2008.

Hejsan....
Nu är jag här igen !
Fast tänkte inte bli så långvarig idag... eftersom jag är sjukt trött just nu ! Men jag fattar bara inte varför jag inte bara går och lägger mig istället ??
Iaf har jag ju börjat skolan nu ju och allt rullar väll på som vanligt . Vi fick faktiskt ett sjukt bra shema elr hur dt nu stavas :P. Sovmorgon på tisdagar och jag slutar tidigt på torsdagar.  

Till en helt annan sak igår var jag ju inne på bdb som jag alltid är :). Och då började jag prata med min gamla handbollstränare Kristina : ). Och hon fick mig verkligen att vilja börja gå på handboll så jag tror att jag ska börja igen nu när fotbollen slutar någon gång i oktober ! Det är så kul med handboll för man får inte bara motion utan man kan också få ut jävligt mycke ilska haha. Men mamma säger att jag måste gå klart fotbollen så det är väl bäst antar jag .
Men ska gå nu !
Ni måste inse fakta också vilket stort steg jag har tagit jag har tillochmed fått upp en gamalt foto här på sidan också ! Beröm mig för fan ;).




Maja Jonna Lovia Andersson.

/ Jonna ©

RSS 2.0